Woensdag 29 maart 2017

Jonny Fritz & Joshua Hedley - locatie: Paradiso Noord (Tuinzaal)

tickets

Voorverkoop vanaf 3 februari


Aanvang 20.00 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 10,- incl. daglidmaatschap


Locatie: Paradiso Noord (Tuinzaal), Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

 

Jonny Fritz is terug met een nieuw album, opgenomen in de buitenlucht nabij zijn nieuwe woonplaats Los Angeles. De droogkomische altcountry artiest werkte voor 'Sweet Creep' samen met My Morning Jacket's Jim James. Een zeer persoonlijke album, waarop je een kijkje krijgt in het levendige en som duistere brein van Jonny. Eerder werkte hij samen met soortgenoot Robbert Ellis, die onlangs eveneens on der de noemer Sugar Mountain een mooi optreden gaf in het Zonnehuis in Amsterdam Noord.

Joshua Hedley is een van de vaste speelkameraden van Fritz. De uit Nashville afkomstige Hedley wordt gezien als een van de grote country talenten uit de stad.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer informatie zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.