Donderdag 04 mei 2017

Harlea - uitgesteld

tickets

Voorverkoop vanaf 3 maart


Kleine zaal 22.00 uur

Zaal open 21.30 uur

Entree 10,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)


Dit concert is uitgesteld. Een nieuwe datum wordt z.s.m. bekend gemaakt. De kaartverkoop is tijdelijk stopgezet totdat er een nieuwe datum bekend is. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster.  Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

Opeens was ze daar in oktober, met single ‘Miss Me’. De mysterieuze opkomst van de Harlea bleef niet lang onopgemerkt, want het dromerige maar gruizige nummer werd direct grijsgedraaid op de streamingplatformen. De stem van de 24-jarige Britse zangeres kan dan wel doen denken aan Duffy, Amy Winehouse of Dua Lipa; haar muziek is een tandje of twee rauwer. De tweede track die het daglicht zag was ‘You Don’t Get It’ waarmee ze zich definitief in de schijnwerpers zette. Op dit nummer toont Harlea aan zich ook prima thuis te voelen in psychedelische bluesmuziek.
Twee ijzersterke tracks met riffs die nog dagenlang in het hoofd blijven rondspoken. Of ze later nog meer kanten van zichzelf laat horen blijft vooralsnog een mysterie, maar als we af mogen gaan op de twee nummers die Harlea uitbracht staat ze aan de vooravond van een grote muzikale carrière.