Links

Vrijdag 20 oktober 2017

Gidge - locatie: Paradiso Noord

tickets

Voorverkoop vanaf 13 april


Aanvang 20.30 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 15,- incl. daglidmaatschap


Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Als je tijdens het dansen het liefst met je ogen dicht staat en je handen
slapjes in de lucht wappert, duik dan maar in het diepe van Gidge. Het Zweedse duo weeft zalvende techno aaneen met muren galm, vocals die te ver klinken om ze te verstaan en net niet exotische percussie.

De gedeelde interesse voor elektronische muziek en lessen in compositie betekenen de start van een enerverend muzikaal avontuur voor Jonatan Nilsson en Ludvig Stolterman. In 2014 bracht het Amsterdamse Atomnation hun eerste album “Autumn Bells” uit. De bosrijke omgeving waar Jonatan en Ludvig in opgroeiden en hun liefde voor de natuur, dienden als inspiratiebron voor deze plaat. Met dit sfeervolle debuut maakt Gidge indruk op een groot internationaal publiek. De kracht van hun muziek weten ze ook over te brengen met hun live optredens, zo stonden ze de afgelopen twee jaar op NGHTDVSN, ADE, Tweetakt, Eurosonic, Into The Woods en afgelopen januari - rondom hun tweede album "LNLNN" - in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso. Deze show maakt deel uit van het ADE 2017 programma.