Zondag 21 mei 2017

Alex Cameron + Jack Ladder – Week van de Cinetol - locatie: Cinetol

tickets

Voorverkoop vanaf 24 maart


Hoofdprogramma 20.45 uur

Voorprogramma 20.00 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 8,- incl. daglidmaatschap


Paradiso presenteert Alex Cameron in Cinetol. Adres: Tolstraat 182, Amsterdam.

Alex Cameron is een excentrieke Australische muzikant die vorig jaar zijn debuutalbum ‘Jumping The Shark’ op de wereld heeft losgelaten. Naar eigen zeggen is Alex Cameron: Entertainer. Showman. Shaman. Zijn minimalistische liedjes worden gevormd door primitieve 80’s synthgeluiden, doordringende saxofoonpartijen, introspectieve teksten en de donkere, intrigerende croonstem van Cameron. Denk aan een combinatie van het elektronische geluid van Alan Vega’s Suicide, het psychedelische van Ariel Pink en de duistere sfeer van David Lynch-films en je komt ergens in de buurt.

Jack Ladder
Zelfverzekerde rock combineren met synthpop en schurende country; Jack Ladder krijgt het voor elkaar en verbindt alles met zijn baritone stem. Hij deelde het podium met Florence + The Machine en Angel Olsen tijdens hun Australische tours en bracht de albums 'HURTSVILLE' en 'Playmates' op het gerenommeerde label Fat Possum uit.

Dit concert is toegankelijk met de Indiestadpas 2017. Deze is nu te koop via de Paradiso webwinkel en Ticketmaster. Blijf op de hoogte van Indiestad via de website, Facebook, Twitter en de nieuwsbrief.