Woensdag 22 maart 2017

7 Layers Sessions - locatie: Bitterzoet - Uitverkocht

Voorverkoop vanaf 25 januari


Aanvang 19.45 uur

Zaal open 19.00 uur

Entree 15,- incl. daglidmaatschap


Deze 7 Layers Sessions is uitverkocht. Er zijn wel nog kaarten voor De Helling in Utrecht op donderdag 23 maart.

Paradiso presenteert 7 Layers Sessions in Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam. 

Dean Lewis is een Australische singer-songwriter en werd door Dotan ontdekt in een kleine kroeg, waar hij per toeval was beland en hem vervolgens uitnodigde voor de 7 Layers tour en een optreden bij DWDD. Dean Lewis is al jaren bezig als songwriter en ontdekte pas de afgelopen paar jaar dat hij misschien zelf ook het podium op wilde. Met fantastische liedjes en een rauwe authentieke stem is hij meer dan klaar om jullie harten te veroveren en te laten horen dat hij snel zal uitgroeien tot een grote naam.

Lucy Rose timmert al een aantal jaar aan de weg en staat op het punt om haar derde album uit te brengen. Dotan is al jaren groot fan van haar muziek en is van mening dat veel meer mensen haar muziek zouden moeten horen. Vandaar de uitnodiging om de 7 Layers tour te spelen waar zij gewapend met haar akoestische gitaar vele harten zal veroveren.

Tamino heeft een stem die doet denken aan Jeff Buckley en zijn meeslepende liedjes zullen je vast en zeker in vervoering krijgen. In Vlaanderen ligt men sinds kort al aan zijn voeten en daar won hij onlangs de prestigieuze prijs ‘De Nieuwe Lichting’. Mocht je nog niet overtuigd zijn? Zijn liedje ‘Habibi’ en laat je betoverd achter!

'7 Layers' staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de 'kern' en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep 'vreemden'. Op de '7 Layers'-avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen overgeproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

“Ik mis in Amsterdam een plek waar je heen kunt gaan, een biertje bestelt en je nog kunt laten verrassen door nieuwe ontdekkingen. Uiteraard kun je agenda's afspeuren en op die manier nieuwe bandjes of artiesten ontdekken, maar het feit dat je naar een avond gaat en eigenlijk niet echt weet waar je naar gaat luisteren, maar er kwaliteit wordt gegarandeerd, vind ik te gek. Op deze avonden wil ik het publiek kennis laten maken met singer songwriters die zij waarschijnlijk nog niet kennen, maar zeker van moeten horen. In een setting waar muziekliefhebbers echt luisteren naar wat de artiesten te zeggen hebben en bereid zijn deze ervaring te delen," aldus Dotan.