Zondag 01 oktober 2017

7 Layers Festival - diverse locaties

tickets

Voorverkoop vanaf 16 september


Aanvang 17.00 uur

Zaal open 16.00 uur

Entree 30,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

Passepartout 30/9 en 1/10 55,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)


Dit festival vindt plaats in alle zalen van Paradiso (Weteringschans 6-8), en diverse andere locaties.

Deels met zitplaatsen. Maximaal 4 kaarten per persoon.

Om een weekendticket te bestellen klik hier

Voor informatie over 7 Layers Festival-zaterdag, zie deze pagina. De zaterdag is reeds uitverkocht.

De eerste namen voor 7 Layers Festival-zondag zijn:

Lucy Rose

De jonge singer-songwriter Lucy Rose is een zangeres die zeer charmante folkpop maakt met een goed gevoel voor humor. Ze begon haar carrière als achtergrondzangeres bij Bombay Bicycle Club maar bracht in 2015 haar tweede solo-album 'Work it out' uit.


Luke Sital-Singh
De Britse singer-songwriter Luke Sital-Singh werd in 2014 al getipt als opkomend talent in de 'BBC Sound of 2014' lijst. In 2016 bracht Luke nieuwe liedjes uit met de EP ‘The Breakneck Speed Of Tomorrow’, met zijn meest ingetogen en subtiele liedjes tot nu toe waarop zijn stem op zijn kwetsbaarst klinkt. Dotan nodigde Luke al uit voor de eerste editie van 7 Layers Festival en was daar zo van onder de indruk dat hij besloot hem terug te vragen.

Dean Lewis
Australiër Dean Lewis is een new kid on the block. Zijn eerste uitgebrachte nummer ‘Waves’ verscheen eind 2016 en maakte direct indruk. Op YouTube zijn een aantal met hem opgenomen sessies terug te vinden die een goed beeld geven van wat voor moois ons nog te wachten staat.

Joseph & Maia
Joseph & Maia een singer-songwriter duo uit Nieuw-Zeeland met hele charmante liedjes geïnspireerd door Ryan Adams, The Staves en Noah Gundersen. Het debuutalbum ‘Sorrento’ staat vol met opgewekte folkpop en reist de hele wereld over om muziek te laten horen. Dat album krijgt begin 2017 een opvolger en daarmee zullen ze vast hun twee optredens op 7 Layers Festival 2016 overtreffen.

L.A. Salami
Na het op jonge leeftijd horen van Bob Dylan wist Lookman Adekunle Salami het al: hij moest en zou blues-rock en folkmuziek verder ontdekken. Pas op zijn 21e kon hij zijn eerste gitaar veroorloven en na drie maanden waren de eerste nummers klaar onder artiestennaam L.A. Salami. Ingetogen maar met regelmatig energieke uitspattingen om je bij de les te houden: de Brit kan het allemaal.

Saint Sister
Morgan MacIntyre en Gemma Doherty vormen samen Saint Sister. Met Keltische harp en dromerige synths maken ze naar eigen zeggen ‘atmosfolk’. Op de streamingdiensten halen ze al meer dan een miljoen plays met ‘Madrid’, meteen het hardste nummer uit hun repertoire. Want de rest van de nummers van de Ierse dames is zeer minimaal gebracht.

Aan de line-up worden de komende maanden nog veel meer artiesten toegevoegd.