Zaterdag 30 september 2017

7 Layers Festival - diverse locaties - Uitverkocht

Voorverkoop vanaf 16 september


Aanvang 17.00 uur

Zaal open 16.00 uur

Entree 30,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

Passepartout 30/9 en 1/10 55,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)


Dit festival vindt plaats in alle zalen van Paradiso (Weteringschans 6-8), en diverse andere locaties. Deels met zitplaatsen. Maximaal 4 kaarten per persoon.

Om een weekendticket te bestellen klik hier.

Voor informatie over de 7 Layers Festival-zondag, zie deze pagina.

De eerste namen voor 7 Layers Festival-zaterdag zijn:

Lewis Watson
Op zijn 16e kreeg Lewis Watson een gitaar voor zijn verjaardag en twee jaar later, in 2010 begon hij zijn eigen YouTube kanaal waar hij zijn nummers ten gehore bracht. Dit leverde hem veel online fans op en na een vijftal EP's kwam in 2014 zijn eerste album uit; 'The Morning'. In maart 2017 komt zijn tweede album uit, 'Midnight'.

Mahalia
‘Psycho acoustic soul’ zegt Mahalia te maken. Het dekt de lading best goed. De warme stem van de zangeres uit Leicester valt op, de nummers des te meer. Liedjes recht uit het hart, herkenbaar maar toch nieuw. Fragiel en met een hoge hitgevoeligheid. Ze kreeg de Vondelkerk muisstil op 7 Layers Festival in 2016, en we kijken ernaar uit dat ze ons nog een keer betovert in 2017.

Siv Jakobsen
Siv Jakobsen maakt muziek die sterk doet denken aan artiesten als Laura Marling, Ane Brun en Angel Olsen. Mellow, breekbare liedjes, als een pagina uit een dagboek gebracht. Ze coverde Britney Spears’ ‘Toxic’ op een bijzondere manier, met strijkers. Dat nummer staat op haar eerste cd ‘The Lingering’ waar ook nog zes andere subtiele nummers opstaan.

Toby Johnson
Na drie jaar schrijven bracht Toby Johnson in 2015 op 18-jarige leeftijd zijn eerste muziek uit. In zijn thuisland leverde dat direct airplay op bij BBC. Johnson’s nummers leunen op akoestische gitaar en de warme stem van de Brit. In 2016 bracht hij EP ‘Shapes in Shadows’ uit.

Daudi Matsiko
Ugandees, maar geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk, zo identificeert Daudi Matsiko zich. Zijn hese stem gebruikt hij om zijn subtiele gitaarfolk vorm te geven. Soms bevatten zijn nummers percussie en andere instrumenten, en doet het met vlagen denken aan artiesten als Nick Drake of José González.

Aan de line-up worden de komende maanden nog veel meer artiesten toegevoegd.