Programma
Paradiso

Zwarte Koffie 5 Jaar

Zwarte Koffie 5 Jaar

vrijdag 6 oktober 2017

vrijdag 6 oktober 2017

In Paradiso

Zaal open: 00:00, Zaal sluit: 05:00, Voorprogramma: 22:00, Hoofdprogramma: 00:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Het was een bewogen jaar, 2012 stond bol van memorabele momenten. Zo werd oranje laatste in de poulefase van het EK, in Amerika werd Obama herkozen en de Curiosity landde op Mars terwijl Felix Baumgartner juist weer veilig op aarde terecht kwam. Maar wat ons betreft was er één absoluut hoogtepunt. In 2012 vond in de Club Up namelijk de eerste editie van Zwarte Koffie plaats! Op 6 oktober vieren wij alweer de vijfde verjaardag van het sterkste feest van Amsterdam! 

Zoals altijd blijven we trouw aan het vertrouwde Zwarte Koffie recept. De lekkerste Hip-Hop, Disco, Funk en Soul zullen door onze favoriete residents DJ D-Rok en Mr.Speak weer aan elkaar gedraaid gaan worden. De bovenzaal zal door niemand minder dan Kremlin Disko van muziek worden voorzien. In een solo set van maar liefst 5 uur! Later zal er meer info volgen, want een verjaardag moet natuurlijk extra goed gevierd worden! 

Blijf onze Zwarte Koffie pagina en het evenement in de gaten houden, hier zijn alle updates te vinden, kan je pre-sale tickets kopen en zullen er kaarten te winnen zijn!

Tot 6 oktober, en zoals altijd: Zwarte Koffie, extra sterk!

Zwarte Koffie 
DJ's Mr.Speak & DJ D-Rok

Bovenzaal
Kremlin Disko (All night solo!)

Kelder
DJ's T.B.A! 

Bekijk evenement op Facebook

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma