Programma
Zwangere Guy 19 10 28 Sebastian Steveniers 09

Zwangere Guy

Zwangere Guy

donderdag 21 januari 2021

donderdag 21 januari 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Dit programma is verplaatst naar donderdag 20 mei 2021. Ticket gekocht voor deze datum blijven geldig. 
ENG: This is program has been postponed to Thursday May 20th, 2021. Tickets bought for this date will remain valid. 

Gorik van Oudheusden alias Zwangere Guy werd als deel van STIKSTOF bekend in de Brusselse hiphopscene en is inmiddels één van de grootste revelaties van het afgelopen jaar - zowel in België als in Nederland. Hij speelde de podia van o.a. Lowlands, Dour, Woo Hah!, Down The Rabbit Hole en Ancienne Belgique (maar liefst 5 keer) plat met zijn vurige show. Op donderdag 21 januari 2021 staat Zwangere Guy voor het eerst in de grote zaal van Paradiso. Zijn mixtape, 'Zwangerschapsverlof Vol. 3' was het eerste wapenfeit, waarna zijn debuutalbum 'Wie is Guy?' volgde. Kortgeleden bracht hij 'BRUTAAL' uit, de veelgeprezen opvolgplaat. 

Met het nieuwe album bewijst Zwangere Guy dat hij nog maar net aan het opwarmen is. Terwijl hij op 'Wie is Guy?'  vooral terugblikte op het verleden en hoopvol droomde over morgen, omarmt hij op 'BRUTAAL' vooral zijn nu al roemvolle bestaan. Een bestaan van iemand die overduidelijk niet is veranderd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Zwangere Guy
Hqdefault 200527 155401

Gorik Pt. 1

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma