Programma
Zwangere guy 2021

Zwangere Guy + Dikke

Zwangere Guy + Dikke

Friday 3 December 2021

Friday 3 December 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het concert van Zwangere Guy verplaatst naar 16 maart 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Gorik van Oudheusden alias Zwangere Guy werd als deel van STIKSTOF bekend in de Brusselse hiphopscene en is inmiddels één van de grootste revelaties van het afgelopen jaar - zowel in België als in Nederland. Hij speelde de podia van o.a. Lowlands, Dour, Woo Hah!, Down The Rabbit Hole en Ancienne Belgique (maar liefst 5 keer) plat met zijn vurige show. Zijn mixtape, 'Zwangerschapsverlof Vol. 3' was het eerste wapenfeit, waarna zijn debuutalbum 'Wie is Guy?' volgde. Kortgeleden bracht hij 'BRUTAAL' uit, de veelgeprezen opvolgplaat. 

Met het nieuwe album bewijst Zwangere Guy dat hij nog maar net aan het opwarmen is. Terwijl hij op 'Wie is Guy?'  vooral terugblikte op het verleden en hoopvol droomde over morgen, omarmt hij op 'BRUTAAL' vooral zijn nu al roemvolle bestaan. Een bestaan van iemand die overduidelijk niet is veranderd.
Support: Dikke

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Zwangere Guy
  • DIKKE
Zwangere Guy

Zwangere Guy

Gorik Pt. 1

Zwangere Guy

Zwangere Guy

1 UIT DE 1000

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma