Programma
Zuco103 Fun by Jonathan Herman

Zuco 103

Zuco 103

zaterdag 18 december 2021

zaterdag 18 december 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Zuco 103 is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 8 juli 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

In 1999 begonnen Lilian Vieira (zang), Stefan Schmid (toetsen) en Stefan Kruger (drums) te experimenteren met Braziliaanse samba en bossanova gecombineerd met drum-‘n-bass en dub. Het resultaat was een typische swingende mix die ze doopten tot ‘Brazilectro’ en internationaal succes volgde. Evenals samenwerkingen met o.a. Lee 'Scratch' Perry en optredens op festivals als Fuji Rock Japan, Rock Werchter en North Sea Jazz. Anno 2021 klinkt Zuco 103 hechter dan ooit; de wilde mix van invloeden heeft zich verder verdiept tot een intense audiostorm die live nog altijd de zalen laat stuiteren van energie. Na de release van het album ‘Tripicalismo’ in 2019, maakt Zuco 103 zich nu op voor het uitbrengen van meer nieuwe muziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  Ticket to the Tropics-pas 2020

  Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020. 

  Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 10 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2020. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

  Vanwege corona is de pas geldig t/m 31 december 2021.

  Hqdefault 210308 221024

  Zuco 103

  Na Mangueira

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Tolhuistuin

  Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

  Paradiso Programme

  Programma