Programma
Paradiso

ZO! Gospel Choir & Friends in concert: uitverkocht

ZO! Gospel Choir & Friends in concert: uitverkocht

zondag 20 april 2014

zondag 20 april 2014

Concert met zit- en staanplaatsen. 

ZO! Gospel Choir
Hoe het begon: wat gebeurt er als je uit het beste jonge zangtalent uit de Bijlmermeer het ZO! Gospel Choir formeert en hen binnen vier weken laat klaar stomen door gospeldiva Berget Lewis voor een optreden in een uitverkochte Heineken Music Hall? Een onovertroffen swingende gospelexplosie die niet alleen diepe indruk achter wist te laten op het massaal opgekomen publiek, maar ook bij de producenten van het TV-programma Korenslag. Het ZO! Gospel Choir ‘zeilde' met groots gemak door de auditie heen en de rest is geschiedenis. Het toen net opgerichte koor behaalde de finale, won deze glansrijk en werd bekroond met de titel "Beste Koor van Nederland".

In de Masterclass Vocal Academy, onder de bezielende leiding van de onovertroffen Voice of Holland-ster Shirma Rouse, wist het talentvolle ZO! Gospel Choir zich in recordtempo door te ontwikkelen tot een professioneel, veel gevraagd en multi-inzetbaar koor. Van samen zingen met Whoopi Goldberg in het TV-programma College Tour en optreden met de Amerikaanse superster Oleta Adams en het Metropole Orkest tot schitteren in een uitverkochte Ziggo Dome met de Ladies of Soul, ZO! Gospel Choir maakt iedere keer weer haar grote reputatie waar.

Concert

Het ZO! Gospel Choir & Friends homecoming concert op deze eerste paasdag is een hartverwarmende muzikale rondreis die je meeneemt door de wereld van gospel, RnB en soul-muziek. Spring aan boord van de "ZO! Train", "fasten your seatbelt" en geniet van een wervelende muziekshow met gastartiesten waaronder Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Berget Lewis, Shirma Rouse, Edsilia Rombley, Brown Hill, Brandon Delagraentiss, Jay colin, Shockwave en natuurlijk in de hoofdrol het onvolprezen ZO! Gospel Choir.ZO! Gospel Choir Junior

Ook voortgesproten uit de stal van de Masterclass Vocal Academy is het jeugdige ZO! Gospel Junior (8 t/m 16 jaar), dat ook deze avond een optreden verzorgt. Met aanstekelijke harmonieën, soepele ritmes en een uiterst natuurlijke presentatie zullen zij laten zien en horen waarvoor ze de afgelopen maanden zijn klaargestoomd.

Actie Emma Kinderziekenhuis AMC

De actie "Plak een pleister voor het Emma" is een campagne van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam. Met deze onlangs gelanceerde pleister, ontworpen door befaamd mode-illustrator Piet Paris, kan iedereen zijn steun betuigen aan dit unieke kinderziekenhuis. Het idee achter de Emmapleister is simpel en doeltreffend: van de opbrengst van een pakje pleisters wordt €2,- gebruikt om van het Emma hét kinderziekenhuis van de toekomst te maken. Het Emma Kinderziekenhuis AMC biedt topzorg en is daarom van groot belang voor chronisch en veelal ernstig zieke kinderen en hun ouders. Voor meer informatie www.steunemma.nl

Paradiso Programme

Programma