Programma
ZNMM

Zing Nederlands Met Me

Zing Nederlands Met Me

zondag 25 juni 2023

zondag 25 juni 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 10:45, Hoofdprogramma: 11:00

Leer al zingend Nederlands 

De toegang is gratis maar we vragen je van te voren een plek te reserveren door je aan te melden via het aanmeldformulier.

Paradiso en de OBA brengen Zing Nederlands Met Me terug op donderdag 25 mei, zondag 25 juni en dinsdag 31 oktober. Dit programma is voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren en hun taalmaatjes. Zing uit volle borst mee, ontmoet nieuwe mensen en leer ondertussen een stuk over de Nederlandse taal en cultuur. Deelname is gratis.

In een uur komen liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod onder begeleiding van een voorzanger Caro Dest en pianist Mark van der Feen. Het thema van deze editie is 'Liefde'. 

Onderaan deze pagina kan je alvast de liedjes 'Voor haar' door Frans Halsema en 'Kleur' door Snelle beluisteren en een beetje oefenen.

De toegang is gratis maar je vragen je van tevoren een plek te reserveren door je aan te melden via het aanmeldformulier.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z.

Line-up

Grote Zaal

  Meld je aan!

  Voor Haar Frans Halsema

  Zing Nederlands Met Me

  Zing Nederlands Met Me

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
  Snelle Kleur
  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma