Programma
ZNMM

Zing Nederlands Met Me

Zing Nederlands Met Me

Tuesday 31 October 2023

Tuesday 31 October 2023

In OBA Theater

Zaal open: 12:45, Hoofdprogramma: 13:00

Leer al zingend Nederlands 

De toegang is gratis maar we vragen je van te voren een plek te reserveren door je aan te melden via het aanmeldformulier.

Paradiso en de OBA brengen Zing Nederlands Met Me terug op donderdag 25 mei, zondag 25 juni en dinsdag 31 oktober. Dit programma is voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren en hun taalmaatjes. Zing uit volle borst mee, ontmoet nieuwe mensen en leer ondertussen een stuk over de Nederlandse taal en cultuur. Deelname is gratis.

In een uur komen liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod onder begeleiding van een voorzanger Suzanne Mateysen en pianist Vera Marijt. Het thema van deze editie is 'Dansen' en vindt plaats in het OBA Theater. In aanloop van het programma zullen we alvast een aantal liedjes delen waar alvast op geoefend kan worden. 

De toegang is gratis maar je vragen je van tevoren een plek te reserveren door je aan te melden via het aanmeldformulier.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z.

Line-up

Externe locatie

  Meld je aan!

  Op dinsdag 13 september keert Zing Nederlands Met Me terug. Dit keer in het OBA Theater te Amsterdam. Klik hier voor meer informatie & tickets.

  Zing Nederlands Met Me

  Zing Nederlands Met Me

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar OBA Theater

  Paradiso Programme

  Programma