Programma
ZNMM

Zing Nederlands Met Me

Zing Nederlands Met Me

Saturday 18 June 2016

Saturday 18 June 2016

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:00

Entree Gratis

Leer al zingend Nederlands!

LET OP! Reserveren noodzakelijk | via [email protected] en/of 020-6264521 | er is beperkt plaats

Deze eerste editie van Zing Nederlands Met Me staat in het teken van de zomer. Onder begeleiding van  pianist Andy Ricardo en voorzanger Anousha Nzume worden een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten als André Hazes, Wim Sonneveld en Roosbeef gezongen over dit zonnige seizoen.

Zing Nederlands Met Me is om Nederlands te leren, omdat een andere taal leren nou eenmaal zingend vlotter gaat, maar ook om even te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. Iedereen van de wereld die Nederlands wil leren en/of lekker uit volle borst de zomer wil bezingen is welkom! Goed kunnen zingen is geen vereiste, plezier in zingen wel!

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren. Vanaf 14:30 staat een drankje voor je klaar.

Volgende data: 27 augustus (Uitmarkt), 25 september, 23 oktober, 27 november, 18 december, 29 januari, 19 februari 

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. In samenwerking met de Ancienne Belgique breidt Paradiso dit initiatief uit naar Amsterdam.

Line-up

Bovenzaal

  ZNMM

  Zing Nederlands met me

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma