Paradiso

Zing Nederlands Met Me

Zing Nederlands Met Me

Sunday 25 February 2018

Sunday 25 February 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:00

Reserveren is noodzakelijk

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier in: Nederlandstaligen of niet-Nederlandstaligen/non-Dutch speakers.

Zing Nederlands Met Me is voor iedereen die de taal beter wil leren - omdat dat zingend sneller gaat - en voor eenieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. In de bovenzaal van Paradiso komen een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod, onder begeleiding van een voorzanger en een pianist. Plezier staat voorop! 

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren, via de links bovenaan deze pagina. Vanaf 14:30 staat een drankje voor je klaar. Het thema is Weer & Wind, en we zingen liedjes van onder meer De Dijk, Rob de Nijs en Willeke Alberti.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma