Tolhuistuin

Zing Nederlands Met Me - Sunday Sounds

Zing Nederlands Met Me - Sunday Sounds

zondag 1 juli 2018

zondag 1 juli 2018

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 14:00, Zaal sluit: 16:30, Hoofdprogramma: 15:00

Entree gratis, reserveren is noodzakelijk.

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier in: Nederlandstaligen of niet-Nederlandstaligen/non-Dutch speakers.

Zing Nederlands Met Me is voor iedereen die de taal beter wil leren - omdat dat zingend sneller gaat - en voor eenieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop! 

Deze laatste editie voor de zomervakantie staat geheel in het teken van Amsterdam en is een eerbetoon aan Eberhard van der Laan die op 28 juni jarig zou zijn geweest. In de tuin van de Tolhuistuin sluiten we aan bij Sunday Sounds en komen een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod, onder begeleiding van een voorzanger Manoushka Zeegelaar Breeveld en pianiste Anneriek Bekhuis. 

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren, via de links bovenaan deze pagina. 
Omdat we ons richten op mensen die Nederlands leren, vragen we iedere Nederlandstalige om minstens 1 anderstalige uit te nodigen om mee te komen zingen.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma