Programma
Paradiso

Zing Nederlands Met Me - kindereditie

Zing Nederlands Met Me - kindereditie

zondag 23 april 2017

zondag 23 april 2017

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier in: Nederlandstaligen of niet-Nederlandstaligen/non-Dutch speakers.

Tijdens deze editie gaan we de leukste kinderliedjes zingen! Voor alle kinderen die de taal (beter) willen leren of die graag met andere kinderen zingen. Je mag je ouders meenemen.

Tijdens Zing Nederlands Met Me worden een uur lang zes verschillende Nederlandse liedjes gezongen, in de bovenzaal van Paradiso. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers – van Benny Neyman tot Kenny B - wil zingen is welkom. Paradiso zorgt voor een pianist, een voorzanger, liedteksten en een drankje. Deelnemers worden begeleid door artiesten zoals Meral Polat, Alphonse "Big Boy" Caprice, Jörgen Tjon A Fong en Manoushka Zeegelaar-Breeveld, en pianisten Ricardo de Rooy, Thomas Hanenberg en Danny van Kessel.

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren. Vanaf 14:30 staat een drankje voor je klaar.

Volgende editie: 21 mei

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. In samenwerking met de Ancienne Belgique breidt Paradiso dit initiatief uit naar Amsterdam.

Paradiso Programme

Programma