Paradiso ZNMM

Zing Nederlands Met Me - Kersteditie

Zing Nederlands Met Me - Kersteditie

zondag 17 december 2017

zondag 17 december 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:00

Reserveren is noodzakelijk

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier in: Nederlandstaligen of niet-Nederlandstaligen/non-Dutch speakers.

Onder begeleiding van voorzanger Carolina Mout en pianist Nico van der Linden worden een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen in de bovenzaal van Paradiso. Het thema is Kerst. Neem je taalmaatje of buurvrouw/man die nog niet zo goed Nederlands spreekt mee om gezellig samen te zingen! Na afloop is er een kerstborrel met hapjes en drankjes en muziek.


Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers – van Benny Neyman tot Kenny B - wil zingen is welkom. Paradiso zorgt voor een pianist, een voorzanger, liedteksten en een drankje. Deelnemers worden begeleid door artiesten zoals Suzanne Matheysen, Big Boy Caprice en Manoushka Zeegelaar Breeveld, en pianisten Ricardo de Rooy, Thomas Hanenberg en Anneriek Bekhuis. 


De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren. Vanaf 14:30 staat een drankje voor je klaar.


Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. In samenwerking met de Ancienne Belgique breidt Paradiso dit initiatief uit naar Amsterdam.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma