Ziggy Marley

ZIGGY MARLEY: A LIVE TRIBUTE TO HIS FATHER

ZIGGY MARLEY: A LIVE TRIBUTE TO HIS FATHER

Thursday 30 June 2022

Thursday 30 June 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Op woensdag 29 en donderdag 30 juni staat Ziggy Marly in Paradiso met A LIVE TRIBUTE TO HIS FATHER. Tijdens deze show brengt de oudste zoon van Bob Marley een eerbetoon aan het werk van zijn vader en speelt exact dezelfde set als die van zijn vader in 1979 in Tokyo. Dit was tevens de eerste en de enige keer dat Bob Japan aandeed.
Dat Bob's liefde voor muziek doorvloeit in de aderen van Ziggy werd op jonge leeftijd al duidelijk. Ziggy leerde drummen en gitaarspelen en begon op jonge leeftijd met optreden. Hij heeft zowel solo als onderdeel van the Melody Makers succes, won meerdere Grammy's en met zijn eigen platenlabel Ghetto Youths United zet hij zich in voor de nieuwe generatie reggaemuzikanten. Tijdens A LIVE TRIBUTE TO HIS FATHER, zal Ziggy in de voetsporen van zijn vader treden en Paradiso trakteren op het legendarische oeuvre van Bob Marley.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ziggy Marley

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma