Programma
1024 ZACK FOX PRESS 2023 4

Zack Fox + Deela

Zack Fox + Deela

Friday 24 November 2023

Friday 24 November 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Zack Fox is een in Atlanta opgegroeide rapper, acteur, komiek, artiest en schrijver met een steeds groter wordende aanhang en invloed op de cultuur. Fox maakte naam in de underground, op rap gefocuste kunstscène van zijn geboortestad. Zijn bijtende, hilarische commentaar en visuele kunststijl kwamen tot bloei als een vroeg lid van het Awful Records label/collectief. Later werkte hij samen met Kenny Beats, die hem hielp zich te vestigen als ontluikende rapper met hits zoals 'Square Up' en de virale hit 'Jesus is the One (I Got Depression)' uit 2019.

Zack heeft uitverkochte shows en festivals heeft gespeeld in Noord-Amerika, Europa en Australië. Hij bracht zijn debuutalbum ‘shut the fuck up talking to me’ onafhankelijk uit via Alpha Pup in oktober 2021 met producties van The Alchemist, Kenny Beats en BNYX. Zijn opvolger, r&b EP ‘wood tip’, werd uitgebracht in december 2022.

Support: Deela

Line-up

Club

  • Zack Fox
  • Deela
Zack Fox

Zack Fox

dummy

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Zack Fox op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma