Programma
Yves Tumor websitenieuw12

Yves Tumor

Yves Tumor

vrijdag 12 augustus 2022

vrijdag 12 augustus 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Yves Tumor 12 augustus is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Weinig muzikanten bewegen zich zo vrij tussen uiteenlopende genres als de mysterieuze Yves Tumor. De experimentele artiest combineert noise, r&b, elektronica, pop en triphop op een vloeiende, haast surrealistische manier. Op het in 2018 uitgekomen album ‘Safe in the Hands of Love’ klinkt deze unieke mengvorm op z’n best, mede door opvallende en goed ontvangen singles als ‘Noid’ en ‘Licking An Orchid’. Daar bleef het niet bij, want in 2020 werd een nieuw hoogtepunt bereikt met de meer rock-georiënteerde plaat ‘Heaven to a Tortured Mind’. Yves Tumor heeft de afgelopen jaren tevens een behoorlijke live-reputatie opgebouwd; geen concert is hetzelfde.


Pitchfork gaf ‘Heaven to a Tortured Mind’ een 8.5:


“The iconoclastic artist moves to a plush and magisterial kind of rock music for a gratifying and intense record, one whose pleasures are viscerally immediate.”

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yves Tumor
Hqdefault 220215 112856

Yves Tumor

Noid

Hqdefault 220215 112747

Yves Tumor

Licking An Orchid (ft. James K)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma