Programma
Paradiso

Yuri Honing - Winterreise 4: Jenny Lane, Karsu Dönmez, Ruben Samama e.a.

Yuri Honing - Winterreise 4: Jenny Lane, Karsu Dönmez, Ruben Samama e.a.

woensdag 29 december 2010

woensdag 29 december 2010

Yuri Honing, die in december terugkeert van zijn tweede wereldtournee, heeft ook dit jaar een bijzonder programma samengesteld. De presentatie van de avond is zoals altijd in handen van Peter Heerschop.

Ruben Samama Quartet: Ruben Samama (25) won dit jaar de prestigieuze Deloitte & Touche Award en wordt gezien als het grootste bastalent van Nederland. Hij woont echter al jaren in New York en komt samen met de in Dallas geboren pianist Sam Harris (23) speciaal over voor dit concert.

Karsu Dönmez & Yuri Honing – The music of Azerbaijan: Karsu Dönmez (20) is een Turks-Nederlandse zangeres die met een optreden in Carnegy Hall in New York een verpletterende indruk maakte. Na een concert op het North Sea Jazz festival met Yuri Honing afgelopen zomer, zijn er voldoende aanknopingspunten om de muziek van Azerbaijan te verkennen in een setting van Turkse en Nederlandse musici.

Jenny Lane & Yuri Honing: Jenny Lane stond na het winnen van de Rotterdam Talent Award in het legendarische Apollo Theatre in New York en kreeg het publiek aan haar voeten. Vanavond speelt ze met een voor deze gelegenheid speciaal samengestelde groep van voornamelijk jong talent.


Paradiso Programme

Programma