Programma
YUNGBLUDS FUNERAL PARADISO 2100x2100new

YUNGBLUD's Funeral

YUNGBLUD's Funeral

Monday 31 October 2022

Monday 31 October 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Maximaal 2 tickets per persoon

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets. 

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.  

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Dominic Harrison, beter bekend als YUNGBLUD, viel als kleuter met zijn neus in de muzikale boter. Zijn opa handelde in vintage gitaren en zijn vader zat in de jaren '70 in de band T-Rex. Hij werd bedolven onder de muziek van The Beatles, The Clash, The Jam en Bob Dylan. Die invloeden gebruikt YUNGBLUD in zijn eigen muziek, welke doorgaans te omschrijven is als catchy Britrock met een punkattitude. De 24-jarige artiest schopt maar al te graag tegen de gevestigde orde, maar weet vooral veel fans te verbinden door zich uit te spreken over wat hij voelt als de grote zorgen van zijn generatie. Recent was de Brit nog te zien op onder meer Glastonbury en Rock Werchter en eerder dit jaar gaf hij een uitverkocht concert in AFAS Live. 

Na zijn eerste album '21st Century Liability' en het grandioze succes met opvolger 'Weird!' brengt YUNGBLUD op 2 september zijn titelloze derde album uit. In het kader van die release toert de Brit in het najaar langs Britse en Europese kleinere zalen en cafés. Het tourschema brengt de artiest op Halloween naar Nederland, wat de reden is dat YUNGBLUD het in Paradiso groter aanpakt. Het eenmalige concert getiteld YUNGBLUD’s Funeral staat dan ook in zijn geheel in het teken van deze feestdag.

Dresscode: 🪦

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • YUNGBLUD
Hqdefault 220728 105244

YUNGBLUD

The Funeral

Hqdefault 220728 105245

YUNGBLUD

Parents

Hqdefault 220728 105245 1

Yungblud

I Think I'm OKAY

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma