Programma
Press red c

Yung Lean

Yung Lean

woensdag 1 april 2020

woensdag 1 april 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Beperkt aantal tickets per persoon

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Yung Lean op woensdag 1 april is afgelast vanwege het annuleren van zijn
Europese tour in verband met het coronavirus. Ticketkopers krijgen zo snel als mogelijk via e-mail een bericht met meer informatie. Het statement van Yung Lean is hieronder afgebeeld.

English:
The Yung Lean concert of April 1st is cancelled due to the postponement of his European tour due to the coronavirus. His statement is posted below this text.Ticket holders will be informed via e-mail as soon as possible.

===============

Yung Lean's nieuwe single 'Boylife In EU' weerspiegelt in zekere zin de ontwikkeling die hij sinds zijn doorbraak in 2013 heeft doorgemaakt; eentje vol triomfen en tragedies die horen bij het onevenwichtige leven van een jonge superster. Met zijn nummers 'Ginseng Strip 2002' en 'Kyoto' werd de Zweedse rapper/producer in één klap bekend, waarna een nieuwe generatie hiphop liefhebbers met zijn muziek opgroeide. In de jaren erna ontpopte hij zich - ook vanwege zijn bizarre kunstprojecten en alter ego's - tot een iconische act binnen de underground hiphop scene. Op woensdag 1 april treedt hij met zijn nieuwe, audiovisuele show op in de kleine zaal van Paradiso. 

Line-up

Bovenzaal

  • Yung Lean
Yunglean

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma