Programma
Gravy UK EU tour Press

Uitgesteld

Yung Gravy

Wednesday 6 March

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 28,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitgesteld. We werken aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie en worden ook per e-mail geïnformeerd zodra er een nieuwe datum bekend is. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

Yung Gravy gebruikt zijn eigen speciale recept om originaliteit en positiviteit te brengen en zo zijn unieke impact op muziek te maken. Gravy gebruikt zijn passie voor soulmuziek en oldies in zijn productie, waarbij hij een breed scala aan muziekstijlen uit de jaren 1940 tot nu gebruikt. Nostalgische melodieën in combinatie met zware trapdrums vormen het gebruikelijke canvas voor zijn kenmerkende baritonstem. Met moeiteloze flows en citeerbare teksten schildert Yung Gravy iets unieks. In zes korte jaren heeft Gravy zich getransformeerd van Soundcloud-ster tot platina krachtpatser. Hij heeft samengewerkt met zijn muzikale helden, waaronder Lil Wayne, Chief Keef, Juicy J, T-Pain en wijlen Young Dolph. Momenteel geniet hij van groot succes met zijn meest recente album ‘Marvelous’ en de hitsingle ‘Betty (Get Money)’.

Line-up

Grote Zaal

  • Yung Gravy

Yung Gravy VIP Upgrade

Voor het concert van Yung Gravy in Paradiso zijn er vanaf 13 december om 18:00 uur VIP upgrades te koop. Deze upgrade is alleen geldig in combinatie met een normaal toegangsticket voor het concert. De inhoud van de VIP upgrade bestaat uit:

1. Early Entry To The Venue (cut the line)
2. Meet & Greet with Yung Gravy
3. Opportunity to take a selfie with Yung Gravy
4. One autographed Item from Yung Gravy

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering van de Yung Gravy VIP Upgrade. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de artiest en het team van de artiest.

Yung Gravy

Yung Gravy

Betty (Get Money)

Yung Gravy op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma