Programma
Yuna 190613 175405

Yuna + Alexbth

Yuna + Alexbth

Wednesday 4 December 2019

Wednesday 4 December 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Mochten er nog tickets vrijkomen voor dit concert, dan kun je dat op deze pagina blijven checken.

Let op: tickets gekocht voor de verplaatste concerten van 22 november 2018 of 27 maart 2019 blijven geldig voor dit concert of kunnen tot woensdag 17 juli 2019 worden geretourneerd aan Ticketmaster.

Yuna, volledige naam Yunalis Zarai, is een singer-songwriter afkomstig uit Selangor, Maleisië. Ze vindt zowel in Selangor als in Los Angeles haar thuis. De charismatische singer-songwriter maakt een verfijnde combinatie van pop, akoestische folk en soulvolle R&B. In 2010 werd ze opgepikt door het hippe FADER label, waarna ze met Pharrel Williams haar debuutalbum ‘Nocturnal’ opnam. Yuna is in korte tijd uitgegroeid van een meisje dat haar eigen liedjes schrijft, produceert en uitbrengt tot een internationaal rijzende ster. De nummers zitten vol catchy melodieën en pakkende teksten. Haar talent wordt vergeleken met Feist, Adele, Norah Jones en Rachael Yamagata. Yuna omschrijft haar muziek zelf als "een kruising tussen Mary Poppins en Coldplay". Dit jaar verschijnt alweer haar vierde album en 'Forevermore' en 'Blank Marquee' zijn daar de eerste voorproefjes van.

Support: Alextbh

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Yuna
  • Alextbh
Hqdefault 190613 175451

Yuna

Blank Marquee ft. G-Eazy

Hqdefault 190613 182817

Yuna

Forevermore

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma