Programma
YB Euro Fall Tour FB Photo

Youngblood

Youngblood

maandag 2 oktober 2017

maandag 2 oktober 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Youngblood uit Vancouver is ontsproten uit het brein van zangeres en liedjesschrijfster Alexis Young. Ze maakt zwaar electronische indiepop en wordt beïnvloedt door Grace Jones, Lana Del Rey en het Franse duo Air. Naar eigen zeggen klinkt haar muziek als: "What the ’60s thought the future would sound like." In 2016 verscheen de debuut EP 'Feel Alright' waar DJ Sleepy Tom (Fool's Gold Records) ook een bijdrage aan leverde. Ze stonden dit jaar al op The Great Escape en het nieuwe album is in de maak. Maar eerst komt de band nog even langs in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Youngblood

Gratis met de Indiestadpas 2017

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2017. Aanmelden is verplicht en kan via de onderstaande link. Heb je nog geen Indiestadpas 2017? Deze is nog steeds te koop via de Paradiso webwinkel.

Youngblood Youtube Image 1

Feel Alright

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Youngblood Youtube Image 2

Easy Nothing (Live Performance Music Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma