Programma
YGSF website

Young Gun Silver Fox

Young Gun Silver Fox

Friday 29 November 2019

Friday 29 November 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Young Gun Silver Fox bestaat uit Shawn Lee en Andy Platts, artiesten die hun sporen inmiddels al ruim verdiend hebben in de muziekindustrie. Zo had producer en multi-instrumentalist Lee verschillende bands, werkte hij in het verleden samen met sterren als Jeff Buckley, Kelis en Amy Winehouse en maakte hij scores voor films als Ocean’s Thirteen en Confessions of a Shopaholic en tv-series waaronder CSI: Miami, Lost en Desperate Housewives. De jongere Platts is vooral bekend als leadzanger van funk-soulband Mamas Gun, door het toonaangevende Britse magazine Uncut omschreven als een ware podiumhit en een 'masterclass in blue-eyed bubblegum soul’.

De sound van het tweetal laat zich als volgt omschrijven: laid-back jaren 70 westcoastpop met een vleugje eighties, schatplichtig aan legendarische bands als The Eagles, The Doobie Brothers en Hall & Oates. De stemmen en talenten van Lee en Platts lijken daarbij voor elkaar gemaakt.

Support-dj: Radio 2 Soulnight Programma Licence To Chill met Jeroen Kijk in de Vegte

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Young Gun Silver Fox
  • DJ's Jeroen Kijk in de Vegte en Martijn Soetens
Hqdefault 190617 081055

Take It Or Leave It

Hqdefault 190617 081055 1

You Can Feel It

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma