Programma
Yin Yin cropped LR

YĪN YĪN + Scherry

YĪN YĪN + Scherry

vrijdag 9 februari 2024

vrijdag 9 februari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2024. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

YĪN YĪN dwaalt door een psychedelische tijdmachine naar het kleurrijke Thaise funkuniversum van de swingende jaren '60 en '70. De band vermengt vakkundig elementen uit disco, funk en elektronica tot uitgestrekte kosmische improvisaties en betoverende, dansbare melodieën. YĪN YĪN bracht tot nu toe twee succesvolle albums uit: debuutplaat 'The Rabbit That Hunts Tigers' (2019) en opvolger 'The Age Of Aquarius' (2022), die beiden de band katapulteerden naar optredens in clubs en op festivals door heel Europa. Onlangs kondigde YĪN YĪN de komst van hun derde langspeler 'Mount Matsu' aan, die op de planning staat voor januari 2024. Precies op tijd dus, voor hun show in de Grote Zaal van Paradiso op 9 februari 2024.

Support act: Scherry

Afterparty in de Bovenzaal
Na afloop van het concert van YĪN YĪN kun je tot 00:00 uur dansen in de Bovenzaal op de muziek van dj Jasper Vee, oprichter en basgitarist van Altın Gün.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • YĪN YĪN
  • Scherry
YĪN YĪN

YĪN YĪN

The Year Of The Rabbit

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ticket to the Tropics-pas 2024

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen zes jaar toegang tot onder meer concerten van Liniker, Luedji Luna, Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Richard Bona en vele anderen.

Hoe werkt het

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2024. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas

De pas is geldig vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2024. 

Het concert van YĪN YĪN is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2024.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma