Programma
49385884 2259854494302486 8680039711630163968 o

YĪN YĪN x PVC - Beach Release Party + BLiP dj team

YĪN YĪN x PVC - Beach Release Party + BLiP dj team

woensdag 26 juni 2019

woensdag 26 juni 2019

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:30

In samenwerking met Paradiso presenteert Foodstock Live YĪN YĪN op het strand in Bloemendaal. YĪN YĪN is het project van Yves Lennertz en Kees Berkers. In de zomer van 2017 besloten de twee hun voorliefde voor genre-overschrijdende muziek te delen en samen nummers op te nemen. De twee muzikanten lijken hun inspiratie voornamelijk te halen uit Aziatische psych en funk uit de jaren '60 en '70, maar draaien hun hand niet om voor ook invloeden uit disco, elektronisch en wereldmuziek. 

Het resultaat is een zeer aanstekelijke dansbare mix die uitermate geschikt is voor een Paradiso Vinyl Club release, in de zomer, op het strand. Daarom brengt YĪN YĪN op 26 juni via Paradiso Vinyl Club een exclusieve single op 7” vinyl uit in Woodstock ‘69 in Bloemendaal. Op de single staan de nummers One Inch Punch en The Grey Chamber Of Hinachō Otome (PVC029). De single is verkrijgbaar voor leden van Paradiso Vinyl Club en te koop tijdens de show in Woodstock ‘69. 

Toegang tot dit concert is gratis. Voor en na het concert zal het team van BLiP Agency plaatjes komen draaien.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • YĪN YĪN
  • BLiP dj team

Busreis van en naar dit evenement

Om de leden van de Paradiso Vinyl Club een zomers uitje te bieden, gaat er speciaal voor dit evenement een bus van Paradiso naar Woodstock ‘69 in Bloemendaal, en weer terug. De bus zal om 17.00 uur vanaf de Stadhouderskade (achter Paradiso) vertrekken en na afloop van het concert weer terug rijden. De busreis is exclusief voor leden van de Paradiso Vinyl Club. 

Zie jij dit uitje wel zitten? Pak je zonnebril erbij, en word lid van Paradiso Vinyl Club. Als je lid bent van Paradiso Vinyl Club, stuur dan vóór maandag 24 juni een mailtje naar [email protected] om je aan te melden voor de busreis, en de naam van je eventuele gast die mee wilt. Let op, capaciteit is beperkt!

Paradiso Vinyl Club

Paradiso Vinyl Club is het platenlabel van Paradiso waarbij releases worden uitgebracht van opkomende talenten waar Paradiso in gelooft. Geloof jij ook in deze talenten? Je kan ze steunen door lid te worden van Paradiso Vinyl Club. Leden van de vinylclub krijgen de exclusieve single gratis thuisgestuurd. Het lidmaatschap voor de Paradiso Vinyl Club bedraagt 6 euro per maand. Daarvoor krijg je zes singles, zes releaseshows, kans op concertkaarten en unieke content van de bands.

Op woensdag 26 juni speelt YĪN YĪN op het strand in Woodstock '69 in Bloemendaal. Ze brengen een single uit bij Paradiso Vinyl Club.

Live bij 3voor12 Radio

Ticket to the Tropics-pas 2019

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2019. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2019. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Paradiso Programme

Programma