Programma
Website header yin yin

YĪN YĪN, Lola's Dice, Pushin Wood Soundsystem + Lolas Dice

YĪN YĪN, Lola's Dice, Pushin Wood Soundsystem + Lolas Dice

vrijdag 27 december 2019

vrijdag 27 december 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 22:30

De Limburgse band YĪN YĪN laat zich inspireren door de psychedelische Thaise funk uit de jaren 60 en 70, en combineert dit met wereldmuziek, disco, funk en elektronica tot uitgesponnen spaced-out improvisaties en dansvloerkrakers. Hun debuut brachten ze uit op tape, twee 7” vinylsingles volgden bij de Paradiso Vinyl Club en een bij het vermaarde Zwitserse label Bongo Joe. Bij die laatste is nu ook het album ‘The Rabbit That Hunts Tigers’ verschenen. Yin zonder Yang en toch in balans zijn, dat is YĪN YĪN.

Lola’s Dice
Ooit begonnen ze als punkrock trio, maar inmiddels is Lola’s Dice getransformeerd tot een band met een psychedelisch, tropisch funk-geluid. Een gruizige mix van gitaren, synths en muzikale roots die geworteld zijn in de percussie ritmes van Latijns-Amerika, en toch altijd trouw aan de punk-ethos. EP ‘Viaje al Centro de Ritmo’ verscheen in 2018 bij het New Yorkse label ‘Names You Can Trust’.

Dj’s Pushin Wood Soundsystem
Rechtstreeks uit Groningen komen de mannen van Pushin Wood Soundsystem met een platentas vol tropicalia, cumbia en andere tropische gekkigheid. Graag geziene gasten op de Ticket To The Tropics-feestjes.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • YĪN YĪN
YĪN YĪN - sessie op Lowlands 2019

YĪN YĪN - sessie op Lowlands 2019

YĪN YĪN - sessie op Lowlands 2019

Ticket to the Tropics-pas 2019

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2019. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2019. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma