Programma
Yin Yin Brass Rave Band

YIN YIN, Brass Rave Unit

YIN YIN, Brass Rave Unit

zaterdag 22 december 2018

zaterdag 22 december 2018

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 23:30, Hoofdprogramma: 20:00

De Nederlandse band YIN YIN laat zich inspireren door 60's en 70's sounds uit Zuid Azië en combineert dit met invloeden van wereldmuziek, disco, funk en elektronische muziek. 'Thaichedelic' noemen ze het zelf. YIN YIN bestaat in principe uit Kees Berkers (Baby Galaxy, YAYAYA) en Yves Lennertz (Bounty Island), maar live staan ze met vier man op het podium. Hun debuut 'Pingpxng' verscheen in cassettevorm in de zomer van 2018 via Coaster Records.

Brass Rave Unit is Amsterdams eigen mobiele, akoestische feestbrigade voor alle gelegenheden. Met saxofoon, trompet en drums hebben ze al menig festival in ongekend feestelijke stemming gekregen, van the Great Escape tot Glastonbury en van Shambala Festival tot Eurosonic Noorderslag.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  Ticket to the Tropics-pas 2018

  Dit programma is gratis toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2018. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2018. Voor sommige programma's zijn een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

  YĪN YĪN // Kroy Wen [Official]

  YĪN YĪN // Kroy Wen [Official]

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
  BRASS RAVE UNIT @ SHAMBALA 2018 CHAI WALLAHS

  BRASS RAVE UNIT @ SHAMBALA 2018 CHAI WALLAHS

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Cinetol

  Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

  Paradiso Programme

  Programma