Programma
BOBS

Yasiin Bey / Black on Both Sides 20th Anniversary + Bishop Nehru

Yasiin Bey / Black on Both Sides 20th Anniversary + Bishop Nehru

maandag 13 april 2020

maandag 13 april 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Het concert van Yasiin Bey is verplaatst naar 5 oktober 2021. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

ENG: The Yasiin Bey concert at Paradiso is postponed until October 5, 2021. Bought tickets remain valid for the rescheduled date. All ticket buyers will receive an email with more information.

Yasiin Bey, beter bekend als Mos Def, is een ware legende als het op hiphop aankomt. Sinds zijn geboorte in 1973 in Brooklyn, NY heeft de rapper inmiddels een flinke muziek- én filmcarrière achter de rug. Met meer dan 30 vertoningen op het witte doek, 4 solo albums en geweldige collaboraties is het meer dan duidelijk dat Yasiin Bey de afgelopen twintig jaar niet stil heeft gezeten. Tijdens zijn concert in Paradiso op 13 april gaat hij terug naar de basis en viert hij het twintigjarig jubileum van zijn iconische solo debuutalbum 'Black on Both Sides'. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yasiin Bey
Yasiin Bey (Mos Def) - Mathematics

Yasiin Bey (Mos Def)

Mathematics

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma