Programma
Yaeji website

Yaeji

Yaeji

Tuesday 10 November 2020

Tuesday 10 November 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Van elk verkocht ticket wordt € 1 aan een goed doel geschonken. Kijk voor meer informatie onderaan deze pagina.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Yaeji op dinsdag 10 november is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee, veroorzaakt door de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The November 10th concert of Yaeji is cancelled due to the uncertainty around the Covid-19 situation and the artist's cancellation of their European tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=======

Yaeji is deels house, deels pop, deels hiphop. Ze zingt, fluistert en rapt in zowel Engels als Koreaans. Haar dromerige producties klinken mysterieus maar hartstikke catchy, gemaakt om een eigen leven te leiden op de dansvloer. Denk aan een eigenzinnige housetrack als ‘Raingurl’ of de trapbeats en de raadselachtige spraakzang van ‘Drink I’m Sippin On’. De Amerikaans-Koreaanse songwriter en producer begon haar carrière als dj, maar leerde zichzelf al snel zelf muziek maken en bracht in 2016 haar eerste tracks uit op Soundcloud. Ondertussen is ze twee EP’s en miljoenen streams verder en was ze samen met Clairo te horen op de nieuwe plaat van Charli XCX.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yaeji
Hqdefault 200309 181425

Yaeji

Raingurl

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Yaeji werkt samen met PLUS1.org,  zodat van elk verkocht ticket € 1 aan een goed doel wordt geschonken. Ga voor meer informatie naar de website van de organisatie

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma