Programma
Yade2

Yade Lauren

Yade Lauren

vrijdag 1 oktober 2021

vrijdag 1 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

Vanwege de enorme vraag naar tickets is er een extra show van Yade Lauren in Paradiso bevestigd op zaterdag 2 oktober 2021. Het concert op vrijdag 1 oktober is helemaal uitverkocht. Tickets zijn vanaf maandag 9 augustus om 10:00 verkrijgbaar via onze website.

Yade Lauren is een van de meest opvallende artiesten in de Nederlandse hiphop- en r&b-scene van nu. De carrière van de getalenteerde zangeres en muzikant maakte een vliegende start nadat ze op haar zestiende werd ontdekt op social media, waarna ze meteen internationaal op wist te vallen. Ze droeg bij aan tracks van o.a. Jonna Fraser & Ronnie Flex en in 2020 volgde haar overtuigende en persoonlijke debuutalbum ‘Reflecties’. Na de release van deze sterke plaat is ze nu vastberaden om ook de podia te veroveren met haar liveperformances. Ze trapte dit jaar verdienstelijk af bij Noorderslag en debuteert met haar live band voor publiek op 1 oktober in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yade Lauren
Op vrijdag 1 oktober 2021 geeft Yade Lauren een concert in Paradiso. Koop hier je officiele tickets.

Yade Lauren

Praat Met Mij feat. Idaly & Kevin

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op vrijdag 1 oktober 2021 geeft Yade Lauren een concert in Paradiso. Koop hier je officiele tickets.

Yade Lauren

Magisch

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma