Programma
Yade2

Yade Lauren + KIMONO

Yade Lauren + KIMONO

zaterdag 2 oktober 2021

zaterdag 2 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

Yade Lauren is een van de meest opvallende artiesten in de Nederlandse hiphop- en r&b-scene van nu. De carrière van de getalenteerde zangeres en muzikant maakte een vliegende start nadat ze op haar zestiende werd ontdekt op social media, waarna ze meteen internationaal op wist te vallen. Ze droeg bij aan tracks van o.a. Jonna Fraser & Ronnie Flex en in 2020 volgde haar overtuigende en persoonlijke debuutalbum ‘Reflecties’. Na de release van deze sterke plaat is ze nu vastberaden om ook de podia te veroveren met haar liveperformances. Ze trapte dit jaar verdienstelijk af bij Noorderslag en debuteert met haar live band voor publiek op 1 oktober in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yade Lauren
Yade Lauren - Als Ik Je Niet Zie

Yade Lauren

Als Ik Je Niet Zie

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma