T Stacks 3

Workshop Roller Skate - T-Stacks

Workshop Roller Skate - T-Stacks

vrijdag 18 augustus 2017

vrijdag 18 augustus 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 10:30, Hoofdprogramma: 11:00

Enige roller skate ervaring is een vereiste. Maak je geen zorgen over of je mee kunt komen, de workshop is geschikt voor verschillende niveaus en wordt ondersteund door Kari Anne Bakker van Skate Dance. Neem je eigen skates mee of huur ze (alleen op basis van reservering)

De Amerikaanse Terron "T-Stacks" Frank begon op zijn twaalfde met skaten en was meteen verkocht. Hij is het levende voorbeeld van hoe ver je komt door toewijding en oefening, is nooit tevreden met ‘the same old moves’ en blijft nog iedere dag nieuwe ‘spins’ aan zijn bestaande skills toevoegen. Zijn stijl is uniek, typisch ’super smooth’ Amerikaans. Dit is zijn eerste internationale skate trip doet.

Programma in samenwerking met Skate Dance


Summer Dance Forever
Dit programma maakt onderdeel uit van Summer Dance Forever, een internationaal urban dansfestival in Amsterdam, kijk voor meer informatie op www.summerdanceforever.com.

Kijk hier voor het hele festivalprogramma van Summer Dance Forever.

Packages
Naast de losse kaarten bieden we ook packages aan, deze bieden een fikse korting op losse kaarten. Zie hier voor meer informatie over packages.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Summer Dance Forever
T Stacks 3
Terron "T-stacks" Frank SummerJam 2012

Terron "T-stacks" Frank - SummerJam2012

Terron "T-stacks" Frank

Who is Terron "T-stacks" Frank?

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma