Programma
Paradiso

Wondergrondse - besloten programma

Wondergrondse - besloten programma

woensdag 3 juni 2015

woensdag 3 juni 2015

“Het wonderbaarlijke afscheidsfeest voor Lisa de Jongh”

Het team:

Bella Hay (dj): “Ik leerde Lisa twee jaar geleden kennen als programmeur van Dondergrondse. Het tofste aan haar vind ik de creativiteit en passie die ze heeft binnen haar werk. Daarbij is ze ook nog eens ultra gezellig, wat haar voor mij echt een topper maakt.”

Jael Raven (dj): “Mijn samenwerking met Lisa was altijd soepel en fijn. Reageerde vrijwel meteen op een mailtje  dacht altijd mee over coole bandjes en een uitstekende muzieksmaak en kennis :) x”

Ricardo Jupijn, The Daily Indie (dj, helaas op vakantie): "Inmiddels werken we met veel plezier al een aantal jaar samen met Paradiso en dat is in eerste instantie - en vele daarna - te danken aan Lisa. We hebben ontzettend veel samen georganiseerd: van DJ-sets, prijsvragen, interviews, video-sessies, het organiseren van eigen avonden in de Kelder en het werken als partner bij onder andere London Calling. Ik, en iedereen die met Lisa samen heeft gewerkt vanuit The Daily Indie, vind het echt onwijs jammer dat Lisa zal vertrekken bij Paradiso, want het was altijd heel erg leuk om met haar samen te werken. Maar zulke getalenteerde personen hou je (helaas) nu eenmaal niet voor altijd vast. Bedankt voor alles en tot snel!"

Kees Schaper (special guest): “Lisa de Jongh… Ja. Ze kwam veel te laat in mijn leven. Nu neemt ze al weer afscheid. Maar gelukkig blijft ze dichtbij. FEESTJE! TAART!”

Jelle van Gosliga (vormgever): “Als ik haar nou stomdronken tegenkwam op Eurosonic, mailde over een poster voor London Calling of als ik smeekte of ik alsjeblieft ergens op de gastenlijst mocht: Lisa was altijd vrolijk en enthousiast! Ik heb vele toffe dingen mogen maken voor Paradiso waarvoor ik haar heel erg wil bedanken! Het was leuk om met haar samen te werken!”

Maarten Nauw (dj): “Lisa gaf me bijna 2 jaar geleden de kans mijn eigen avond te organiseren, op een droomlocatie: Paradiso. Dankzij haar vertrouwen en fijne samenwerking, is Dark Allies langzaam maar zeker uit z'n Dondergrondse jasje gegroeid, en vliegt nu net als Lisa het 'ouderlijk nest' uit. Zonder Lisa had ik zoveel mooie momenten niet meegemaakt, zoveel leuke nieuwe mensen niet leren kennen, en zoveel minder geleerd. Ik kan Lisa daar niet genoeg voor bedanken. En boven alles waardeer ik het dat ze altijd enthousiast is, wat afstraalt op iedereen die met haar werkt. Lisa, dankjewel voor alles! De Sugar Factory boft met je.”

Kors Eijkelboom (productie): “Lisa is een echte muziekkenner en liefhebber. Aangezien ze ook nog eens een schat van een mens is, is het erg prettig werken met haar. Het is goed dat ze haar vleugels nu verder gaat uitslaan, want stilstand is achteruitgang.”

Arnold Scheepmaker (dj): “Ik vind Lisa lief en vol inzet, in principe stond/staat ze altijd direct voor me klaar als ik met een of andere vraag kom. Haar Facebook volgend heb ik soms de indruk dat ze ook een festival op de maan zou bezoeken als er genoeg toffe acts zouden spelen, wat dat betreft is ze heel gemotiveerd en op het oog nooit moe. Zelf ben ik niet altijd even goed met veranderingen, maar ik kende Lisa al in de LiveXS tijd, heb prima met haar samengewerkt bij Paradiso en hoorde dat ze nu ook zaken ging regelen bij de Sugarfactory en allerlei eigen avonden gaat opzetten dus ik weet vrijwel zeker dat ik haar overal toch op mijn pad ga treffen dus voelt het niet als een kwijtraken maar meer als een verschuiving. :)”

 


Paradiso Programme

Programma