Programma
Paradiso

Women in Paradise

Women in Paradise

maandag 17 januari 2011

maandag 17 januari 2011

Kleine zaal: Women in Paradiso Clubnight - een maandelijkse talkshow met live optredens. Women in Paradise is ontstaan in 2005 als een jaarlijks terugkerend festival ter viering van Internationale Vrouwendag (8 maart) voor een publiek van vrouwen én mannen. De programmering gaat uit van de kracht van de vrouw en bestaat dan ook uit sterke, inspirerende vrouwelijke artiesten, kunstenaars, schrijfsters en andere gasten met diverse achtergronden.

Line-up 17 januari: Hosts Marynka Nicolai-Krylova en Anousha Nzume praten met Eefje, Sarina Voorn & Isis. Eefje de Visser: Deze singer/songwriter van Nederlandse liedjes won de Grote Prijs van Nederland. Door authenticiteit, pakkende liedjes en sterke teksten is haar muziek als een warme douche. Sarina Voorn, bekend van The Voice of Holland, vertelt over haar hoofdrol in de muziektheatervoorstelling De Koningin van Paramaribo die op 23 januari in première gaat in het Bijlmer Parktheater. Amsterdams nachtburgemeester DJ Isis (toptien vrouwelijke dj’s ter wereld in tech house) belicht haar succes als een van de eerste vrouwelijke pioniers van elektronische dansmuziek.

Drie sterke, interessante vrouwen vertellen over de grenzeloze mogelijkheden die de veranderende samenleving biedt. Hoe grijpen ze kansen, maken ze hun leven tot succes? Een avond vol met informatieve gesprekken, netwerkmomenten en muziek en dans, in de kleine zaal van Paradiso. Mannen zijn welkom.Paradiso Programme

Programma