Programma
Paradiso

Women in Paradise

Women in Paradise

maandag 11 april 2011

maandag 11 april 2011

Women in Paradiso Clubnight - een maandelijkse talkshow met live optredens.

Women in Paradise is ontstaan in 2005 als een jaarlijks terugkerend festival ter viering van Internationale Vrouwendag (8 maart) voor een publiek van vrouwen én mannen. De programmering gaat uit van de kracht van de vrouw en bestaat dan ook uit sterke, inspirerende vrouwelijke artiesten, kunstenaars, schrijfsters en andere gasten met diverse achtergronden. Hosts Marynka Nicolai-Krylova en Anousha Nzume praten met drie sterke, interessante vrouwen die vertellen over de grenzeloze mogelijkheden die de veranderende samenleving biedt. Hoe grijpen ze kansen, maken ze hun leven tot succes? Een avond vol met informatieve gesprekken, netwerkmomenten en muziek en dans, in de kelder van Paradiso. Mannen zijn welkom.

line-up: 

Tibisay: een jonge talentvolle zangeres, bekend van onder meer  de succesmusical Urinetown, zij won in 2008 de Talent Night Rotterdam en zit volgend jaar in Jeans waarmee ze door het hele land gaat touren


Anni’K: Na de tweede prijs bij de Grote Prijs van Nederland in 2010 vond zij haar The Love Junkies, waarmee ze momenteel een plaat maakt. Beïnvloed door onder andere P.J. Harvey, Janis Joplin en Beth Hart hopen zij met een eerlijk, rauw geluid te ontroeren.

Hosts Marynka Nicolai-Krylova en Anousha Nzume praten met Moriam Haarsma-Hassan, directeur Fem Nederland BV. Fem is een vrouwenplatform met als doel vrouwen inhoudelijk sterke informatie te geven op het gebied van beauty, mode, lifestyle, inspiratie, ambitie en carrière. Verder willen zij de financiële onafhankelijkheid van vrouwen stimuleren. Daarnaast wordt er gepraat met Marian Mudder. Onlangs verscheen haar tweede roman De perfecte Minnares. Een vilein, maar humoristisch portret van een vrouw die van mannen houdt zoals ze van koken houdt: gepassioneerd, perfectionistisch en gulzig. Ze vergeet daarbij dat ze haar eigen emoties en gedrag en die van haar minnaar niet kan controleren zoals ze haar recepten en gerechten beheerst. Marian Mudder is ook actrice, zij is bekend van haar rollen in televisieseries als Baantjer, Vrouwenvleugel en Westenwind.

Afsluitend– DJ PolyEstA

Paradiso Programme

Programma