Programma
Woezel pers

Woezels + Ed Bahonie

Woezels + Ed Bahonie

donderdag 4 april 2019

donderdag 4 april 2019

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Woezels maakt dansbare Nederlandstalige electropop. Zanger Wisse begon liedjes te schrijven, geïnspireerd door Spinvis en Nederhop zoals Fakkelbrigade, Fresku, Sef en Linde Schöne. Zijn beste vrienden worden zijn bandleden, waardoor een interessante mix onstaat van electro, hiphop en indie. De VPRO noemt het "de moderne J.J. Voskuil", Hard//Hoofd gaat voor "Heidegger op de dansvloer" en The Daily Indie kiest voor "Het muzikale voorvochtkindje van Lucky Fonz en Kenji Minogue". Zelf noemen ze het ‘dansbare Nederlandstalige levensliederen’.

En nu is er een heel album vol van dat alles, dat Woezels op deze avond komt presenteren. Het heet 'een klein beetje liefde’. Een dansbaar epos vol plezier, weemoed, gezelligheid en overpeinzingen. Verwacht dansbare beats, diepe bassen, keytarsolo’s en zeker ook een klein beetje liefde.

Voorprogramma: Ed Bahonie
Ed Bahonie heeft als frontman de nok van veel festivaltenten geroken. Maar hij koos het teruggetrokken leven van een synsthesizer songwriter. Samen met zijn orkest van vintage synthesizers speelde hij al op de Popronde, en gaf hij spaarzame nachtelijke miniconcerten zoals in Ferrotopia tijdens de Museumnacht. Binnenkortzal zijn eerste EP verschijnen waarop hij zijn opvallende stemgeluid omlijst met traag dansbare electronica.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Woezels
  • Ed Bahonie
Op donderdag 4 april geeft Woezels een concert in Cinetol in Amsterdam. Gepresenteerd door Paradiso. Haal hier je tickets.

Woezels

Zijn Spullen Plekken Tijd

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma