Programma
1600willie watson

Willie Watson, Mitch Rivers at OIABM x Sugar Mountain

Willie Watson, Mitch Rivers at OIABM x Sugar Mountain

Friday 1 February 2019

Friday 1 February 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:45

Once In A Blue Moon Festival en Sugar Mountain Presents presenteren gezamenlijk dit mooie programma in de Tuinzaal van Paradiso Noord.

Willie Watson werd bekend als oprichter van de 'Old Crow Medicine Show', een Amerikaanse americanaband uit Nashville, waar hij tot 2011 deel van uitmaakte. De band, samengesteld met muzikanten uit verschillende Amerikaanse staten, blies nieuw leven in traditionele folk, bluegrass en andere Mountain muziek. Toch besloot de gitaar-en banjoman als solo-artiest verder te gaan. Onder begeleiding van zijn mooie, licht vibrerende stem weet hij met zijn muziek verhalen op emotionele wijze over te brengen op het publiek.

De in Haarlem wonende Mitch Rivers speelde ooit in punkbands, maar raakte steeds verder in de ban van artiesten als Otis Rush, Jonathan Wilson en Patrick Watson. Hij maakt soulvolle folk & americana liedjes, gekenmerkt door zijn zachte stemgeluid.

Tijdschema
18.30 uur: Deuren open
19.00 uur: Mitch Rivers 
20.45 uur: Willie Watson

Bezoekers van dit concert hebben ook toegang tot Caamp, Andy Jenkins at Sugar Mountain, op dezelfde avond in Paradiso Noord - Concertzaal.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Willie Watson
  • Mitch Rivers

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 181203 163110

Willie Watson

Gallows Pole

Hqdefault 181203 163110 1

Mitch Rivers

Reconsider Me

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma