Programma
WILLEM2023 MILANVANDRIL DSC05764 mb

Willem + Narco Polo

Willem + Narco Polo

donderdag 29 februari 2024

donderdag 29 februari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Willem de Bruin is rapper, muzikant, theatermaker en acteur. In 2004 richt hij samen met Twan van Steenhoven The Opposites op. Vijf albums, tientallen hits, meerdere uitverkochte tours, headline slots op festivals en diverse prestigieuze prijzen volgen. The Opposites ontwikkelen zich tot een van de meest energieke en toonaangevende acts van Nederland en België.

In 2014 lassen The Opposites een pauze in. Willem verlegt zijn focus naar zijn privéleven en het maken van zijn solodebuut ‘Man in Nood’. Het album komt uit in 2018 en sleept meerdere prijzen in de wacht. Met de indrukwekkende bijbehorende liveshow legt Willem opnieuw de lat hoger voor collega-artiesten.

In 2022 debuteert Willem als theatermaker met zijn eerste theatershow ‘Spuug van God’. De indringende voorstelling vanuit een glazen sculptuur gaat over identiteit, familie en anders zijn in een oer-Hollands dorp.

In februari staat hij in Paradiso om nummers van zijn solo repertoire ten gehore te brengen.

Support: Narco Polo

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Willem
  • Narco Polo

Willem op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma