Programma
B Kyq Wbt0

WIES + Aarde aan Daan

WIES + Aarde aan Daan

woensdag 15 juni 2022

woensdag 15 juni 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het eerder verplaatste concert van 13 november 2021, 14 november 2021 en 5 februari 2022. Tickets gekocht voor deze drie data zijn ook geldig voor dit concert.

De Nederlandstalige indiepopband WIES beleefde een vliegende carrièrestart met de winst van de Amsterdamse Popprijs in 2018 en de Grote Prijs van Nederland in 2019. Het Amsterdamse drietal leerde elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam en zorgt naar eigen zeggen voor ‘de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het raggende organische’, geïnspireerd door het werk van Ramses Shaffy tot Spinvis. In 2020 speelden zij hun eerste en tevens uitverkochte clubshow in de grote zaal van Paradiso (‘De Grote ParaWIESo Anderhalve Meter Show’). Het debuutalbum van WIES is afgelopen najaar uitgekomen en in juni staat WIES in Tolhuistuin in Amsterdam.

Support act: Aarde aan Daan

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • WIES
  • Aarde aan Daan
WIES - Bandje

WIES

Bandje

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma