Programma
Paradiso

Welcome to Night Vale (Indiestad)

Welcome to Night Vale (Indiestad)

maandag 3 november 2014

maandag 3 november 2014

Met speciale gast Mary Epworth.

Paradiso presenteert Welcome to Night Vale in De Meervaart. Adres: Meer en Vaart 300, Amsterdam. Programma met zitplaatsen.

Dit programma maakt deel uit van Indiestad

Wegens de grote belangstelling is het programma Welcome to Night Vale verplaatst van People’s Place naar De Meervaart. Adres: Meer en Vaart 300, Amsterdam. Prijs en tijd blijven gelijk. Er is een voorprogramma, Mary Epworth, bijgekomen om 20.30 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 2 november 2014 worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm">. Extra kaarten gaan in verkoop vanaf dinsdag 5 augustus 10.00 uur.

Welcome To The Night Vale is een tweemaandelijkse podcast met afleveringen van zo’n twintig à dertig minuten. Het gaat over het kleine woestijnstadje Night Vale, met ook het lokale weer, nieuws, aankondigingen van de Sheriff, mysterieuze lichten in de donkere lucht, donkere figuren met ongekende krachten, en enkele culturele evenementen. De fictieve radioshow loopt vanaf 2012 en wordt dit jaar voor het eerst ook naar de Europese podia gebracht.

Heb jij een Indiestad passepartout? Hier vind je alle informatie op een rijtje. Let op: wissel je passepartout op tijd in voor een polsbandje: http://www.indiestad.nl/?p=4700

Paradiso Programme

Programma