Programma
We love disco banner

We Love Disco

zondag 24 maart

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 01:00

Ticket € 17,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Een clubavond waar het fundament van clubmuziek weer op de eerste plaats staat: disco. Waar we tijdloze klassiekers en nieuwe geluiden binnen disco een plek geven als voer voor de dansvloer. Paradiso, de plek met veel discohistorie, is bij uitstek de plek voor deze nacht. Daar waar veel legendarische optredens hebben plaatsgevonden en unieke zielen hun energie hebben gedeeld. De dansvloer is voor jou, de nacht is van jou, de muziek brengt ons bij elkaar.

Rob Manga
Rob Manga is al meer dan 30 jaar actief als dj in Amsterdam. Zijn basis ligt in de jaren '90 en begin jaren '00, waar hij op talloze legendarische locaties en feesten speelde. Zijn multi-genre benadering in zijn dj-sets komt voort uit een tijdperk van muzikale cultuur en wijsheid. Zijn wortels zijn voelbaar in de brede invloed van rauwe soulvolle muziek. Hij stond aan de frontlinie van succesvolle avonden als 'Bassline', 'Legends' en 'I Love Vinyl'.

KC The Funkaholic
Dj KC The Funkaholic is sinds de jaren ’80 niet meer weg te denken uit het hoofdstedelijke uitgaansleven. Eerst als de man die de RoXY vulde met soul, funk en house, nu de man achter de platformen Super-Sonic Jazz en Summer Dance Forever. Met zijn mix van muziekstijlen, brede muziekkennis en zijn inzet voor een energieke en diverse dansvloer blijft KC The Funkaholic tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie voor de Amsterdamse clubcultuur.

Leroy Rey
De Utrechtse dj Leroy Rey draait al meer dan 3 decennia mee in het vak en is een van Nederlands meest creatieve en flexibele dj's. Geliefd bij zowel de kenners als het publiek, is het vrijwel onmogelijk om stil te blijven staan wanneer Leroy zijn encyclopedische kennis van muziek, meesterlijke mixvaardigheden en aanstekelijke energie achter de draaitafels inzet.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Rob Manga
  • KC the Funkaholic
  • Leroy Rey
  • Mc Faizel PlayFair

We Love Disco Mixshow 5

Rob manga web
Kc the funkaholic web 2024 02 06 161237 hjgt
Leroy rey web 2

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma