Programma
We love 00s banner

We Love 00s

zaterdag 23 maart

In Paradiso - Grote Zaal, Kelder

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 04:30

Ticket € 10,50

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 0,50 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 0,50 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Op 23 maart gaat Paradiso terug in de tijd met We Love 00s. Deze clubnacht neemt je mee naar het tijdperk van Y2K, twijfelachtige modekeuzes, iPods en de legendarische muziek die meer herinneringen ophaalt dan je oude MySpace-profiel. Haal je low-waist jeans uit de kast, trek je Uggs aan en bereid je voor om te dansen op de muziek van The Neptunes, David Guetta, Missy Elliott, Sugababes, Faithless, The Strokes, The Killers, Arctic Monkeys, The Yeah Yeah Yeahs, Daft Punk, Tiga, Mylo, Justice, Blink 182, Linkin Park en veel meer.

Kelder: indiesleaze
Indiesleaze tovert de kelder van Paradiso om tot een zweterige nachtclub met dansbare indie, new wave, post-punk en elektronische muziek afkomstig uit het Indiesleaze en Blog House-tijdperk in de 00’s. Verwacht muziek van o.a. Crystal Castles, LCD Soundsystem, Soulwax, The Rapture, New Young Pony Club, Le Tigre, Justice, Daft Punk en nog veel meer.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Willem & L-dopa

Kelder

  • Mink

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma