Programma
WAS 2021 1 by Danny Lee Allen

We Are Scientists

We Are Scientists

dinsdag 5 april 2022

dinsdag 5 april 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van We Are Scientists is verplaatst naar donderdag 30 maart 2023. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De band We Are Scientists is al meer dan twintig jaar actief met een mix van new wave, postpunk, indie en britpop; niet zelden met een licht ironische inslag. Zanger en gitarist Keith Murray en bassist Chris Cain vormen samen de drijvende kracht achter de band. Dit resulteert in een wisselende bezetting met extra muzikanten die de band zowel live als in de studio complementeren, onder wie Andy Burrows van Razorlight. Naast pakkende nummers staan de indierockers uit New York ook bekend om de humor die ze terug laten komen in hun shows, video’s en interviews. Na de release van hun zesde studioalbum in 2018, komt We Are Scientists nu terug met de eerste nieuwe plaat in drie jaar tijd; ‘Huffy’ verschijnt op 8 oktober 2021 via 100% Records.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • We Are Scientists
Op donderdag 30 maart 2023 geeft We Are Scientists een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

We Are Scientists

Buckle

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma