Programma
Waxahatchee1 mollymatalon

Waxahatchee @ Indiestad

Waxahatchee @ Indiestad

woensdag 15 juli 2020

woensdag 15 juli 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Nederlands:
Het concert van Waxahatchee in Paradiso is afgelast vanwege vanwege het annuleren van haar Europese tour i.v.m. de uitbraak van het Coronavirus. Waxahatchee had graag opgetreden, maar helaas heeft ze het niet in de hand. Gezien de omvang van het programma van Paradiso kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte concerten. Wanneer alle details duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zullen ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website. Meer informatie: https://www.paradiso.nl/nl/nie...

English:
The Waxahatchee concert at Paradiso is cancelled due to the postponement of her European tour due to the outbreak of the Coronavirus. Waxahatchee would have loved to do the show, but unfortunately it is out of her control. Due to the extensive amount of events in Paradiso, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When more details are known, information will be sent by email to all ticket holders. More info: https://www.paradiso.nl/en/new...

=============

De naam Waxahatchee ontleent zich aan een beekje in Alabama, de thuisbasis van indiefolk-zangeres Katie Crutchfield. Voordat ze solo ging, deelde de songwriter het podium met haar tweelingzus in de groep P.S. Eliot. Binnenkort mag alweer haar vijfde album 'Saint Cloud' worden verwacht. Op dit nieuwe werk vraagt Katie zich af wat waar we ons aan vast moeten houden van het verleden, en misschien nog wel belangrijker: wat we los moeten laten om vooruit te komen. Het resultaat is een intieme reis door de plaatsen waar ze is geweest, midden in het proces waarin ze besloot nuchter te worden en blijven. Beluister hieronder alvast de eerste single 'Fire' van dit nieuwe werk, een uitgekleed en vertrouwelijk nummer wat je niet zomaar van je afschudt. 

Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Kijk voor meer informatie hieronder.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Waxahatchee

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is nu te koop via de Paradiso webwinkel. Let op: je kunt je aanmelden tot uiterlijk woensdag 15 juli 17:00.

Hqdefault 200218 112840

Waxahatchee

Fire

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma